Učitavam sadržaj korpe...
Pogledaj korpu Plaćanje
Ukupno u korpi: 0.00 дин.

TIGAR WINTERA

Tigar Wintera je, prema statistikama, najprodavanija zimska guma u Srbiji. Kvalitetna je i cenovno pristupačna, pa se vrlo brzo ceo kontigent rasproda.

Tigar Wintera je zimska guma namenjena srednjoj i višoj klasi automobila.Mnogi vozači se slažu da je ova guma na našem tržištu u najboljem odnosu „cena-kvalitet-broj pređenih kilometara“, jer je, u odnosu na konkurente, neuporedivo jeftinija. Cena u ovom slučaju ne govori o lošem kvalitetu.

Tigar Wintera pokazuje sasvim dobro ponašanje u zimskim uslovima. Neke od dobrih karakteristika ove gume su: dobro držanje pravca na zaleđenom i snežnom putu, sigurnost i udobnost u vožnji i smanjena buka u kabini.

Tigar-Wintera(1)

Otporna je na akvaplaning. Tigar Wintera pomoću širokih kanala brzo odvodi sneg, blato i vodu sa gazeće površine, tako da sa mokrom podlogom ostvaruje dobar kontakt. To donosi povećanu bezbednost u vožnji, kao i sigurno kočenje i držanje pravca i pri težim zimskim uslovima. Bezbednost je garantovana i zahvaljujući kvalitetu kaučuka i usmerenom dezenu sa ekskluzivnim dizajnom gazećeg sloja i boka.

Tigar Wintera se radi u brzinskom indeksu T, što znači do 190 kilometara na sat, kao i ubrzinskom indeksu H, odnosno 210 kilometara na sat.

 

tigarjpg

 

Napomena: Zbog velikog broja artikala, kao i zbog raspoloživosti lagera datih proizvoda, poručivanje je moguće samo putem telefona.

[supsystic-tables id=“1″]